Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

AUDIOVISUAL. “Mente abierta, vida sana”, l’intens viatge vital de Manel Saltor

A l’entrevista a La Calamanda parlem de les diferents vivències que recull el llibre de Saltor, "Mente abierta, vida plena", sense arribar a desvetllar-les, i de els aprenentatges que, d’alguna manera, també expliquen el comportament humà i la gestió que realitza de les seus emocions

alícia coscollano i masip

Manel Saltor  ha integrat en un contingut experiencial  els moments clau que el van impulsar a continuar immers en un canvi personal que el van portar a viatjar arreu del món. Experiències que van perfilar un nou horitzó que va completar amb els seus estudis i percepcions personals.

L’any 2007, a aquest estudis, se suma el retir a un monestir budista a Tailàndia, lloc en el qual es dedica a la meditació i a estudiar psicologia i filosofia budista. Fruit de tots aquest coneixements i vivències és el llibre “Mente abierta, vida plena” que s’acompanya d’ un subtítol “La realitat es construeix dins de nosaltres”. El llibre navega a cavall  del volum que invita a una consciència plena i el llibre de viatges o, inclús, d’aventures, per diferents geografies del planeta. Manel és professor de Mindfunless i de Meditació Vipassana, però també es, atenció, surfista. A l’entrevista a La Calamanda parlem de les diferents vivències, sense arribar a desvetllar-les, i de els aprenentatges que, d’alguna manera, també expliquen el comportament humà i la gestió que realitza de les seus emocions.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.