Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

parole, parole

Hi ha mares escaladores

Hi ha mares escaladores

Hi ha mares escaladores, hi ha mares soldat, hi ha mares que resisteixen la mala mar com mariners de llinatge, hi ha mares de ferro i cotó, hi ha mares transparents que acullen el dolor dels altres, hi ha mares que bateguen al compàs del món

 

alícia coscollano i masip

Hi ha mares que no miren el rellotge quan les nits són eternes. Hi ha molts tipus de mares. Mares que es tatuen el braç, mares que es tornen d’acer, mares que no dormen, mares soledat, mares que creuen oceans, mares que munten pels cims esquerps de la vida, mares que acaronen la fam, la por i la terra; mares que suporten un pes galàctic, mares que arrosseguen la vida, mares mediadores, mares que mosseguen i arrapen, mares obertes en canal, mares que donarien la vida, mares astronautes que, si cal, et baixen la lluna. I encara més. Hi ha mares que ploren amagades, hi ha mares que fan vore que tot va bé, hi ha mares que creuen descalces deserts infinits, hi ha mares que no necessiten cap títol, hi ha mares que entreguen la seua ànima, hi ha mares que són mecàniques del cor, psicòlogues avançades, resistents i elàstiques.  Hi ha mares que parlen amb els ulls, hi ha mares que s’acullen al silenci, hi ha mares que sols criden per dins. Hi ha mares que han aprés a trencar-se sense fer soroll. Hi ha mares eternes.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.