Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

Alumnes dels tallers d'ocupació de l'Ajuntament de Benicarló visiten la planta de reciclatge de Cervera

Alumnes dels tallers d'ocupació «Et formem» i «T'avalem. Benicarló en verd» han visitat la planta de reciclatge de Cervera del Maestrat, dedicada al tractament de residus urbans

 

Al llarg de la visita, els alumnes han pogut observar en directe diversos aspectes associats a la gestió de residus, reciclatge i bones pràctiques relacionades amb continguts transversals de cadascuna de les especialitats dels certificats de professionalitat que cursa l'alumnat dels tallers de ocupació.

La visita guiada, d'aproximadament una hora de durada, ha estat conduïda per Rafael Arnau, el director de la planta de reciclatge, que ha realitzat una aproximació teòrica als principis fonamentals del medi ambient. A més, Arnau ha acompanyat els alumnes a través de cada un dels principals processos que es duen a terme tant a la planta de tractament doble com la nau de classificació de residus.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha destacat que «aquest tipus d'iniciatives promouen polítiques de conscienciació i respecte mediambiental, a més de promoure un important impuls per sensibilitzar tant en l'àmbit quotidià com a professional».

El taller «Et formem» està cofinançat pel Fons Social Europeu i per la Generalitat Valenciana mitjançant el SERVEF, amb una subvenció de 64.843,20 euros. Per la seva banda, «T'avalem. Benicarló en verd »té una subvenció de 194.529,60 euros de la Generalitat ia més compta amb una aportació de l'Ajuntament de 40.000 euros.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.