Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
Benassal avança en el Centre d'Interpretació del Rivet

Benassal avança en el Centre d'Interpretació del Rivet

L'Ajuntament de Benassal està treballant per a adequar l'edifici on es troba el Centre d'Interpretació del Paratge Natural Municipal del Rivet

El consistori, gràcies a diferents ajudes, ha renovat la teulada del recinte. Així mateix s'han creat dues sales polifiuncionals per a activitats educatives i lúdiques, s'han renovat les condícies i s'ha lluït i pintat l'exterior de l'edifici. Ara el consistori està desenvolupant el projecte expositiu per a dotar de contingut les sales. La idea se sustenta a relacionar aquest enclavament amb el balneari de la Font en Segures i la riquesa mediambiental i paisatgística del lloc.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.