Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
Medi Ambient organitza un programa educatiu sobre l'aigua a les escoles de Benicarló

Medi Ambient organitza un programa educatiu sobre l'aigua a les escoles de Benicarló

Per a commemorar el Dia Mundial de l'Aigua, la Regidoria de Medi Ambient, amb la col·laboració de Sorea, està impartint als col·legis de Benicarló un programa educatiu amb l'objectiu de conscienciar els escolars sobre la importància de l'aigua i fomentar una actitud positiva sobre el medi ambient

Durant tota la setmana, els alumnes de tercer de primària dels centres educatius de Benicarló estan participant en el programa educatiu Aqualogia, que organitza la Regidoria de Medi Ambient amb la col·laboració de l'empresa Sorea, encarregada de la gestió del servei municipal de subministrament d'aigua a Benicarló. El programa s'estructura en sessions de 90 minuts en les quals es donen a conéixer els cicles naturals de l'aigua, tant el natural com l'urbà, i els recorreguts que segueix fins arribar a les cases.

A través de la interactivitat digital i l'experimentació, els alumnes aprenen a distingir els diferents sabors de l'aigua i a identificar els elements que la composen en funció de la seua procedència (aigua embotellada o de l'aixeta).

El regidor de Medi Ambient, Ximo Bueno, ha qualificat el programa de «molt positiu» i ha destacat que aquest tipus de tallers «ajuden als xiquets i xiquetes a conscienciar-se sobre la importància de l'aigua i a fomentar una actitud positiva sobre el medi ambient».

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.