Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

S'instal·len noves caixes niu en el centre urbà de Vinaròs

Amb això es busca reforçar l'estratègia de lluita biològica contra les plagues per la qual aposta la Regidoria de Medi Ambient

La Regidoria de Medi Ambient, en col·laboració amb APNAL, ha instal·lat aquesta setmana noves caixes niu per a espècies insectívores. En total, s'han col·locat 16 caixes niu: 10 en l'edifici dels antics jutjats, a la Plaça Sant Antoni, i altres 6 a la casa parroquial annexa a l'Església Arxiprestal, a la plaça Sant Valent. "D'aquesta manera continuem reforçant l'estratègia de lluita biològica contra les plagues, ja que els ocells i els ratpenats ajuden a mantenir l'equilibri de manera natural", ha destacat el regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner.

Moliner ha agraït a la institució eclesiàstica que donés permís per col·locar aquestes caixes niu en la seua propietat, per cobrir aquesta part tan important del centre urbà.

Cal recordar que en els dos darrers anys ja s'han instal·lat caixes niu similars en altres edificis i punts clau de la localitat, com l'Ajuntament o l'antic col·legi Sant Sebastià.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.