Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

Els escolars de Sta. Magdalena celebren el Dia de l'Arbre

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena han celebrat avui divendres, 2 de març, el Dia de l'Arbre i ho han fet amb una plantada d'arbres en l'ermita de Sant Vicent

 

Concretament,  gràcies a la col·laboració de la conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, l'Ajuntament de Sta. Magdalena i el Club de Caçadors Sant Lázaro, s'han plantat uns 60 arbres en el paratge natural de l'ermita.

Els xiquets han eixit, a primera hora del matí, de les instal·lacions del centre i caminant s'han dirigit fins a l'ermita de Sant Vicent, lloc en el qual l'Ajuntament els ha obsequiat amb un esmorzar amb el què reposar forces. Després de l'esmorzar i ajudats pel personal de les brigades EPAMER, els xiquets d'entre 3 i 12 anys,  han plantat unes 60 carrasques, que serviran per a embellir encara més aquest paratge.

L'alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha agraït a “tot el personal del centre i sobretot als xiquets, la implicació que sempre tenen i l'interès amb el què participen en aquest Dia de l'Arbre”. A més, Bou ha posat de manifest el fet que s'hagen plantat aquestes carrasques en l'ermita, “que durant aquests dies ha sigut objecte d'una important neteja per part del persones de l´EPAMER, que s'han encarregat d'esbrossar tota la zona verda de l'ermita de Sant Vicent”.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.