Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
La campanya de conscienciació

La campanya de conscienciació "Benicarló la mar de bonica" aconsegueix la participació d'un miler de persones

La campanya de conscienciació «Benicarló mar de bonica» que l'Ajuntament va posar en marxa el passat mes de juliol ha aconseguit la participació d'un total de 955 persones en les diferents accions

 

 L'edil de Medi Ambient, Ximo Bueno, ha presentat els resultats i la valoració de la campanya «Benicarló mar de bonica», que va començar el passat mes de juliol amb l'objectiu principal de conscienciar la població dels problemes mediambientals, a més de fomentar el reciclatge. En concret, la campanya mediambiental ha englobat un conjunt d'accions que s'han dut a terme al llarg de 2017 i el començament de 2018, i s'han dirigit tant al públic en general com a col·lectius concrets del municipi, com els escolars.

Bueno ha declarat que «l'objectiu final d'aquesta campanya era conscienciar la població, i especialment els nens, de la importància del reciclatge». A més, el regidor ha afegit que «des de l'Ajuntament continuarem treballant en campanyes de sensibilització per conscienciar la gent de la importància del reciclatge i del medi ambient». De la mà de 2 educadors mediambientals especialitzats, s'han dut a terme les diferents accions programades. Així, en el passat mes de juliol es va organitzar un estand informatiu i un taller didàctic al Mercat Municipal, dirigit a un públic general, i en què van participar 100 persones. L'activitat es va repetir durant la setmana de Festes a la platja del Morrongo, per tal d'arribar a un públic més nombrós.

A més, per tal de fer arribar «Benicarló mar de bonica» al públic infantil, el passat 2 de setembre es va organitzar una acció a la plaça de la Constitució a través d'un estand didàctic d'històries del reciclatge i una representació teatral que ensenyar a els nens com s'han de separar els residus. A part, aquestes dues accions destinades als més petits també s'han portat a diversos centres d'educació primària del municipi al llarg del mes de gener. En total, 955 persones han participat en les accions que formen part de la campanya.

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.