Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

Els escolars de Benicarló celebren el Dia de l’Arbre

Alumnes de tots els centres escolars de Benicarló han celebrat el dia de l'arbre a través de diverses activitats que busquen conscienciar sobre la importància de conservar els boscos. Els escolars han plantat 800 carrasques en una parcel·la del Polígon Industrial El Collet

L'alumnat del segon cicle d'Educació Primària de les escoles de Benicarló ha participat en la campanya que la Regidoria de Medi Ambient ha organitzat per celebrar un any més el Dia Mundial de l'Arbre. El regidor de Medi Ambient, Ximo Bueno, ha explicat que aquesta campanya «té com a objectiu conscienciar la societat, i especialment els més menuts, de la importància de conservar els nostres boscos i els espais naturals».

Així, entre dijous 15 i divendres 16, l'alumnat de tercer i quart es va desplaçar a una parcel·la ubicada al Polígon Industrial El Collet, on van plantar 800 carrasques aprofitant els espais vuits al voltant del sistema de reg allí instal·lat.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.