Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
APNAL-Ecologistes en Acció inicien una campanya de promoció per tal de captar nous socis

APNAL-Ecologistes en Acció inicien una campanya de promoció per tal de captar nous socis

Gràcies a l'aportació econòmica dels socis i simpatitzants ens permet mantenir un grau d'independència adequat per poder desenvolupar les nostres activitats, així com un manteniment adequat de les nostres infraestructures (local social, tlf, etc) i sufragar les creixents despeses de les nostres accions en el medi natural

 

Comunicat de premsa 

Com sabreu, la nostra organització, ja amb 36 anys de vida, realitza nombroses activitats en l'àmbit del medi ambient (campanyes de protecció, educació ambiental, formació, coneixement d'espais naturals, divulgació, conservació, activitats científiques, col·laboració amb estaments públics, etc. ) i per a això és imprescindible l'existència de socis / es que creen en la nostra tasca i permetin que cada any arribem a la consecució de més i més objectius. Gràcies a l'aportació econòmica dels socis i simpatitzants ens permet mantenir un grau d'independència adequat per poder desenvolupar les nostres activitats, així com un manteniment adequat de les nostres infraestructures (local social, tlf, etc) i sufragar les creixents despeses de les nostres accions en el medi natural.

Un any més et demanem que segueixis confiant en nosaltres i, si encara no ets socis d'aquesta gran família, t'animis a fer-ho ia participar en tot el que vam planificar mensualment (ja saps, censos d'aus, cursos de formació, xerrades divulgatives, sortides de camp, anellament científic d'aus, xerrades a escoles, construcció de caixes niu, edició de materials divulgatius, etc.).
Per als que ja sou socis, la nostra enhorabona per la vostra confiança i seguirem lluitant per defensar el nostre planeta Terra.
Per als nous socis, us ho posem molt fàcil ja que us adjuntem un pdf dinàmic que podeu omplir des del vostre ordinador i reenviarnoslo, així evitem el consum de paper.
Les nostres quotes anuals són molt assequibles!

Per a qualsevol dubte, no ho dubteu, ¡contacteu!

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.