Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
Cens d'Aus Marines Hivernants al Litoral del País Valencià 2018

Cens d'Aus Marines Hivernants al Litoral del País Valencià 2018

Un altre any més es convoca el Cens d'Aus Marines Hivernants al Litoral del territori valencià amb la finalitat de conèixer millor les poblacions d'aquestes aus a les nostres costes. Es tracta d'una activitat que permet obtenir una informació molt important per al seguiment de l'evolució d'aquest grup d'aus.

El CAMILCV de 2018 se celebrarà el dissabte 13 de gener, de 8,30 a 11,30 hores. Els participants (tots voluntaris i de forma altruista) ocuparan llocs d'observació en punts de la costa de la Comunitat Valenciana, llocs especialment bons per a l'observació d'aus marines com caps, ports, entrants, etc. Fins a la data hi haurà llocs d'observacion a Vinaròs, Peníscola, Alcossebre, Port de Castelló, Borriana, Almenara, Port Saplatja, Gandia, Cullera, port de València, Cap d l'Horta,  Cala del Xarco, Serra Gelada, Desembocadura Segura-Vinalopo, Denia, Oliva, El Saler i Pobla de Farnals.

Com en les ocasions anteriors, s'utilitzarà la metodologia de la Xarxa d'observació d'Aus i Mamífers marins (RAM). Les dades es recolliran a la fitxa de la RAM (http://redavesmarinas.blogspot.com.es/p/blog-page_9719.html) i preguem que es remetin per correu electrònic el més aviat possible als coordinadors per començar ràpidament a confeccionar l'informe.

Per preparar correctament el cens, s'ha de conèixer qui van observar des de cada punt, de manera que cal comunicar-ho amb anterioritat per tal de poder-lo organitzar.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.