Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
Els estudiants de secundària de Peníscola visiten l'Ecoparc

Els estudiants de secundària de Peníscola visiten l'Ecoparc

Els estudiants de primer d'educació secundària de Peníscola han visitat avui les instal·lacions de l'Ecoparc dins de la campanya de foment del reciclatge que impulsa l'Ajuntament de la ciutat en col·laboració amb el Consorci de Residus de la Zona Nord

 Amb l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat de seleccionar i separar els residus per al seu reciclatge, l'àrea de Medi Ambient del consistori ha impulsat un seguit d'accions amb escolars de primària i l'institut entre les que s'inscriu aquesta iniciativa que ha servit perquè els alumnes de l'IES Alfred Ayza coneguin el propi ecoparc, els seus serveis i utilitats, així com pautes per a dipositar cada material perquè aquest arribi a poder ser reciclat.

L'alcalde, Andrés Martínez, ha acompanyat a un dels grups d'estudiants durant la visita i ha pogut compartir, de primera mà, les seves inquietuds i dubtes sobre els materials que arriben a les instal·lacions o els perjudicis que suposen per al futur de Medi Ambient no reciclar materials com les piles o bateries, així com els cartutxos de tinta per a impressió. "És fonamental que treballem des de l'administració no només per facilitar les instal·lacions necessàries per al foment del reciclatge, sinó també per conscienciar sobre de la necessitat de reciclar entre els més joves, que són el nostre futur" ha valorat el primer edil. La passada setmana, amb els alumnes de primària, es va dur a terme l'exitosa Jornada del Reciclatge enles instal·lacions de la Universitat Popular.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.