Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

La Universitat popular de Peníscola acull dissabte el Dia del reciclatge

La jornada està impulsada per l'Ajuntament de Peníscola i el Consorci de residus, i en ella col·laboren els establiments Raquel Papers i Alter Partner amb activitats didàctiques que tenen com objectiu conscienciar sobre la importància del reciclatge

 La Universitat Popular de Peníscola acull el dissabte 16 el Dia del Reciclatge, una jornada impulsada per l'Ajuntament de Peníscola i el Consorci de residus, i en ella col·laboren els establiments Raquel Papers i Alter Partner amb activitats didàctiques que tenen com objectiu conscienciar sobre la importància del reciclatge a les nostres llars. A partir de les 11 del matí, i a  través d’activitats molt participatives, els integrants de la proposta coneixeran la importància de donar-li una segona vida al teu escombraries i et divertiràs amb els tallers de reciclatge i contacontes.

A més, els artífex d’aquesta divertida iniciativa ens proposen anar al Dia del reciclatge vestit /a amb roba reciclada feta amb bosses, paper o qualsevol tipus de material que es puga aprofitar i desfilar posteriorment a la passarel·la de moda.

El jurat premiarà els dos models més originals amb un xec regal valorat en 80 € si quedes primer / a o 40 € si quedes segon / a. El xec es podrà bescanviar en qualsevol dels comerços de l'Associació de Comerciants de Peníscola des del 16 de desembre de 2017 fins el 16 de febrer de 2018. Ja sabeu, la cita, a les 11 del matí, i podeu anar disfressats amb material reciclat!! 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.