Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
La plataforma Tanquem Cofrents llança una acció a Twitter

La plataforma Tanquem Cofrents llança una acció a Twitter

La plataforma Tanquem Cofrents llança per a demà dijous, 23 de novembre, una acció a Twitter per a denunciar la parada no programada de la central nuclear de Cofrents. L'acció @iberdrola #EsEstaVálvula? #TanquemCofrents està convocada per a les 12:00 hores. Convidem a totes i tots a fotografiar-se amb qualsevol tipus de vàlvula i pujar la imatge a Twitter.
 
Adjuntem imatge d'humor gràfic de Tanquem Cofrents. Pots consultar més informació de l'acció de demà dijous en el blog de la plataforma
 
La plataforma Tanquem Cofrents està formada per Acció Ecologista-Agró, Ecologistas en Acción, Greenpeace, Plataforma Per Un Nou Model Energètic, Salvemos Mijares, Marfull, Xúquer Viu, La Ribera en Bici, Plataforma A Contrapèl, Espai Alternatiu, Intersindical Valenciana, CGT, PAH-València, Associació de Damnificats per l’Incendi de l’Alcalatén (ADIA) i el Moviment Ibèric Antinuclear (MIA).

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.