Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
Medi Ambient de Vinaròs dóna suport a la campanya #UnaBainaMenys

Medi Ambient de Vinaròs dóna suport a la campanya #UnaBainaMenys

Si trobes beines buides al camp, recull-les i porta-les a Decathlon Vinaròs per aconseguir punts directes i mantenir el camp net

El regidor d'Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner, ha mostrat avui el suport de l'Ajuntament a la campanya de conscienciació #UnaBainaMenys, que impulsa Decatlhon Vinaròs i que compta també amb la col·laboració del Club de Caçadors "Sant Sebastià" de Vinaròs i el Consell Local Agrari.

"Dins les línies de col·laboració en l'àrea mediambiental que tenim amb Decathlon, tots els anys duem a terme una acció a favor de la natura. Aquest any, però, hem volgut fer un pas més donant suport a aquest projecte per fomentar que es retiren les baines buides del camp ", ha assenyalat Moliner.

Damià Dauden, responsable de Medi Ambient de Decathlon Vinaròs, ha explicat que qualsevol persona que trobe aquest tipus de baines d'escopeta buides pot portar-les a la botiga de Decathlon Vinaròs i a canvi rebrà punts client per ajudar a mantenir la muntanya neta.

"Aquesta campanya s'està realitzant a tota Espanya i a Vinaròs no volíem ser menys, per això vam decidir sumar-nos a aquesta iniciativa amb el suport de la Regidoria de Medi Ambient, el Consell Local Agrari i el Club de Caçadors Sant Sebastià", ha assenyalat Dauden, que ha afegit que la campanya és a llarg termini i que es podran lliurar fins a 15 xecs descompte per persona a l'any.

Un cop les baines arriben a la botiga, seran enviades a Barcelona per al seu reciclatge. "Convidem als caçadors, als senderistes i a qualsevol altra persona, a participar en aquesta campanya, que te com a objectiu mantenir net el nostre camp i espais naturals", ha conclòs Moliner, qui ha indicat que aquesta acció mediambiental ha estat molt ben rebuda per la societat de caça, que col·labora intensament per difondre aquesta iniciativa entre els seus associats.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.