Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
Els infants aprenen sobre el desenvolupament sostenible a Vilafranca

Els infants aprenen sobre el desenvolupament sostenible a Vilafranca

El divendres 24 de novembre en l’Espai Jove de Vilafranca, els xiquets i xiquetes que cursen entre últim cicle d'Educació Primària i primer cicle de l'ESO, podran participar en el taller gratuït “Què és açò del desenvolupament sostenible i que té a veure amb mi?

L'activitat, organitzada per la Mancomunitat Comarcal Els Ports en col•laboració amb el Fons Valencià per la Solidaritat té per objectiu sensibilitzar als menors sobre què és el desenvolupament sostenible i la seua importància per a aconseguir un món més just i equitatiu tant per a les persones com per al medi ambient, tot açò a través de dinàmiques i jocs grupals.

D'aquesta forma, el taller tindrà com a base d'actuació la declaració d'Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), establida de forma global per a eradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat de totes les persones.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.