Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
Vinaròs instal·la contenidors de reciclatge d'oli d'ús domèstic a la Costa Nord

Vinaròs instal·la contenidors de reciclatge d'oli d'ús domèstic a la Costa Nord

També es continuarà amb les accions formatives a les escoles sobre el bon ús d'aquests contenidors i per fomentar el reciclatge d'aquest producte

Continuant amb el pla de la Regidoria de Medi Ambient, que busca equipar algunes illes de contenidors de la localitat amb punts específics per al reciclatge d'oli d'ús domèstic, aquesta setmana s'estan instal·lant quatre noves unitats.

En aquesta ocasió els nous contenidors es concentren a la Costa Nord, concretament a la zona de El Garrofer i Quatre Camins. A més, s'instal·larà un contenidor al carrer Rioja i un altre al carrer Costa i Borràs.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha recordat que actualment hi ha contenidors per al reciclatge d'oli en les rodalies de totes les escoles, així com en carrers i avingudes de gran afluència.

La instal·lació física dels contenidors, ha assenyalat, “ve acompanyada, a més, d'una campanya formativa en totes les escoles per fomentar el reciclatge d'oli d'ús domèstic en col·laboració amb Ecovinaoil”.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.