Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
La Guàrdia Civil confisca més de 250 quilograms de pop i moll immadur a Benicarló i Vinaròs

La Guàrdia Civil confisca més de 250 quilograms de pop i moll immadur a Benicarló i Vinaròs

 El gènere confiscat no arribava a les dimensions per a la seua legal captura i comercialització

La Guàrdia Civil ha confiscat en diverses actuacions un total de 120 quilograms de pop i 164 quilograms de moll al port de Benicarló i Vinaròs. Les actuacions de la Guàrdia Civil es van iniciar per part del Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil de Vinaròs dins del Pla Anual de les Activitats d'Inspecció i Vigilància Pesquera, quan es trobaven realitzant servei en els Ports de Benicarló i Vinaròs. Els agents, després de procedir a inspeccionar diverses embarcacions situades al Port de Vinaròs i la llotja de Benicarló, van confiscar un total de 120 quilograms de pop i 164 quilograms de moll per no aconseguir les mesures per a la seva legal captura i comercialització. Per aquest motiu, la Guàrdia Civil va procedir a efectuar les corresponents actes de confiscació per infringir la Llei de Pesca de la Comunitat Valenciana. Els pops i molls intervinguts han estat lliurats en un centre benèfic de la localitat de Benicarló.

L'actuació ha estat realitzada per efectius del Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil de Vinaròs.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.