Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
La regidoria de Medi Ambient de Vinaròs promou la signatura d'un conveni de col·laboració entre PRODA i Corralet

La regidoria de Medi Ambient de Vinaròs promou la signatura d'un conveni de col·laboració entre PRODA i Corralet

Aquest conveni estarà vigent fins a l'abril i permetrà l'esterilització de 30 gats anuals de les colònies

Aquest divendres s'ha signat un conveni de col·laboració entre Corralet i PRODA, promogut per la Regidoria de Medi Ambient.

A través d'aquesta acció, PRODA serà l'organització encarregada de dur fins al centre Corralet aquells gats de les colònies que necessiten una esterilització. Corralet deurà esterilitzar un total de 30 gats anuals, servei que s’engloba dins el contracte que aquest centre té amb l’Ajuntament per al control de les colònies d’animals.

"Creiem que és un acord molt útil i que es mantindrà fins a abril de 2018. Si tot va bé es renovarà el pròxim any", ha indicat el regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.