Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

La campanya «Recicla els teus aparells» arriba a Benicarló

La iniciativa té l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics

La campanya arriba a Benicarló el pròxim dimecres 13 per a arreplegar xicotets electrodomèstics per al seu reciclatge

Aquesta campanya es du a terme en les poblacions d’entre 20 i 50 mil habitants, per això el pròxim dimecres 13 un equip de dos informadors, identificats amb la imatge de la campanya, passejaran en bicicleta per diferents carrers de Benicarló informant als ciutadans i recollint aparells elèctrics i electrònics. Amb l'objectiu d'animar a la població a participar en el reciclatge, en aquesta edició totes les persones que lliuren als informadors un aparell per a reciclar rebran un regal, a més de sortejar un Ipad Mini 4 a través de la pàgina de Facebook Recicla tus aparatos.

La segona edició de «Recicla els teus aparells» està impulsada per la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient, la European Recycling Platform i la Regidoria de Medi Ambient, a més de comptar amb la col·laboració de les majors plataformes del sector: Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraee's. Des de la Regidoria de Medi Ambient s'anima a la ciutadania a participar en aquesta campanya per a afavorir el reciclatge dels aparells, que començarà a la Plaça de la Constitució, davant de l’Oficina de Turisme, dimecres 13 de setembre a les 10.00 hores.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.