Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
170 establiments de Benicarló participen en «Pren nota, recicla vidre»

170 establiments de Benicarló participen en «Pren nota, recicla vidre»

La campanya «Pren nota, recicla vidre», que ha posat en marxa la Regidoria de Medi Ambient, ha aconseguit fins al moment la participació de 170 bars i restaurants amb l'objectiu de conscienciar de la importància del reciclatge

El bar cafeteria Depende ha guanyat el primer sorteig vinculat a la campanya

La iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient per incentivar el reciclatge en el sector de l'hostaleria ha tingut un important èxit d'acollida. Des que es va posar en marxa la campanya, que compta la col·laboració d'Ecovidrio, 170 establiments de Benicarló s'hi han adherit, reforçant així el principal objectiu del programa de conscienciar de la importància del reciclatge i aconseguir que n'augmente la taxa en un sector com el de l'hostaleria, que genera quasi el 50% dels residus d'envasos de vidre.

Per tal d'afavorir la participació dels establiments, la campanya incentiva a tots aquells que s'hi adherisquen amb diversos premis: el primer, destinat als cinc establiments amb major puntuació, és un viatge a Cadis per a dos persones per tal de participar en una classe magistral del xef Ángel León; el segon és un sorteig, entre tots els establiments participants en la campanya, de 74 packs de Paradores per a dos persones, que ha recaigut en el café bar Depende de Benicarló.

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.