Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
Vinaròs continua perfilant estratègies de sensibilitzció ambiental i lluita antiplagues

Vinaròs continua perfilant estratègies de sensibilitzció ambiental i lluita antiplagues

Durant els treballs de restauració de la coberta de l'edifici que alberga la seu de la Policia Local de Vinaròs, la regidoria de Medi Ambient, APNAL-Ecologistas en Acción Vinaròs i la regidoria d'Urbanisme, han projectat la realització d'una sèrie de perforacions a la cornisa, les quals serviran per tal que diverses aus insectívores puguin niar i establir colònies d'ocells.

El regidor de l'àrea, Jordi Moliner, ha indicat que aquest tipus d'accions, com la col·locació de caixes niu en diversos edificis municipals, formen part de l'estratègia que impulsa la regidoria de Medi Ambient per a la sensibilització de la ciutadania sobre la sostenibilitat ambiental i la lluita antiplagues en la localitat.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.