Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
Neix a Benicarló ‘El Cigronet , cuina conscient’

Neix a Benicarló ‘El Cigronet , cuina conscient’

alícia coscollano

‘El Cigronet , cuina conscient’ és una nova proposta que neix a Benicarló i que permetrà als que segueixen una alimentació conscient i saludable poder adquirir el menjar ja preparat i cuinat per les expertes mans d’Esther Àvila, que ha estat la impulsora i generadora d’esta nova iniciativa. La cuina conscient és també un reflex de la manera adoptada en la nostra manera de viure, per això, com ha comentat Àvila durant la inauguració, els productes utilitzats són de proximitat i ecològics. Així, a partir d’ara Benicarló té a l’abast una nova proposta alimentària i gastronòmica que neix de la consciència per alimentar el cos sabent què mengem i com mengem.  La inauguració, que ha tingut lloc aquesta tarda, ha estat multitudinària.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.