Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

'Eines per a un planeta que respira'. Conferència de Mariano Bueno al Vinalab

Dins del cicle 'Eines per a un planeta que respira', divendres dia 2 de juny va tenir lloc la conferència impartida per Mariano Bueno al Vinalab de Vinaròs

Sota el títol 'Natura als espais urbans. Horts urbans i jardins verticals', la xerrada va aconseguir captivar al públic assitent a les magnífiques instal·lacions del centre del coneixement de Vinaròs

Bueno és un divulgador molt conegut, tant per els seus llibres divulgatius com per la seua llarga trajectòria en el camp medioambiental i del cultiu ecologic, però també de la Geobiologia i d'altres disciplines. 

Alguns dels seus títols són 'Casa sana'; 'Del huerto a la despensa', 'Tu huerto ecològico en casa' o 'Fluir con la vida'. Altres publiccions han estat realitzades conjuntament amb l'expert en jardineria ecològica i sensitiva Jesús Arnau, com ara 'Huerto-jardín ecologico' o 'Agenda del huerto y el jardín ecológicos'.

Aquesta xerrada, amb el patrocini de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vinaròs, ha estat orgatnizada -com totes les ponències del segon cicle- per diferents entitats i col·lectius, així com per ajuntaments de la zona implicats en difundir i concienciar de la impor`tanica de tenir cura del medi ambient que ens acull. Així, cal destacar la participació d' Ecologistes en Acció, Ecologistes del Sénia, i el suport de Salvem lo Montsià, GEPEC, Plataforma no a la Mat, la Plataforma Antifracking i el digital La Calamanda. 

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.