Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

Ecologistes en Acció i l'Ateneu Cultural Benicarló celebren el dia internacional Netegem la mar amb diferents accions en el litoral

La campanya internacional anual “Netegem la mar”, que rep el suport de ‘Clean up the Med’ ha tornat a trobar, com cada any, ressò a Benicarló i Vinaròs ja que el col·lectiu Cultural Ateneu s'ha sumat a Ecologistes en Acció per netejar la costa més natural del litoral entre les dues ciutats.

Així, des de l'escullera del port esportiu fins a Aiguaoliva, a primera hora del matí alguns dels integrants del col·lectiu es posaven a la feina, unint-se posteriorment amb els membres d'Ecologistes en Acció, que procedien a realitzar la mateixa tasca també des de les 7:30 h., des de la desembocadura del rio Cervol en direcció a Benicarló. A les 10 del matí, ambdues entitats havien de trobés en la desembocadura del Barranc de Aiguaoliva.

Els residus requisats són de tot tipus, molt plàstic, sabates, roba, restes de xarxes i fils de pesca i fins a una ampolla de butà. Amb tots ells s'han omplert diferents sacs després de ser classificats convenientment. La campanya és un crit d'atenció a l'abocament descontrolat de tota classe de residus tant a la mar, com a la costa.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.