Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

Instal·len 18 noves caixes niu per a aus en edificis públics de Vinaròs

La regidoria de Medi Ambient i Apnal - Ecologistes en Acció de Vinaròs continuen aquet 2017 amb el projecte, de gran importància per a la lluita biològica i protecció de les aus insectívores en àmbits urbans

Un total de 18 noves caixes niu per a aus han estat instal·lades aquest matí en edificis públics de la localitat, amb ajuda de la Brigada Municipal, continuant amb la iniciativa iniciada l'any passat per la Regidoria de Medi Ambient, en conjunt amb Apnal - Ecologistes en acció de Vinaròs. El regidor d'Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner, ha explicat que "aquest projecte és de gran importància per a la lluita biològica contra plagues com la del mosquit i per a la conscienciació ciutadana sobre la importància que tenen les aus insectívores i la seua protecció en àmbits urbans ". Déborah Fandos, representant de l’entitat Apnal - Ecologistes en Acció de Vinaròs, ha afegit que totes les caixes niu van ser realitzades pels propis ciutadans, que van participar en els diversos tallers realitzats amb aquesta finalitat. De les 18 caixes niu col·locades, 14 són per a falciots i quatre per a l'espècie avió comú. Properament s'espera la instal·lació d'una altra desena de caixes niu en diversos punts estratègics de la localitat.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.