Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

AUDIOVISUAL. L'Hort de la Mar: Benicarló suma un nou espai ecològic

alícia coscollano

El matí d'avui diumenge l'Hort de la Mar s'ha vist pràcticament envaït per més d'un centenar de veïns que han escollit passar tot el matí col·laborant en la implantació del primer bosc comestible ecològic de titularitat municipal del que disposarà la localitat. Amb el lema ‘Conreem salut, plantem arbres, plantem salut’ la tasca compartida s'ha convertit en un esdeveniment familiar compartit per pares i fills en un entorn amb el qual Benicarló assoleix un grau més de prestigi en el món ecològic, ja que suma una nova extensió de terreny a la que ja exisitia: l'Hort de les Flors. Encetar una linia verda de productes és l'altre repte al qual vol fer front la ciutat, amb una forta tradició agrícola.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.