Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
Vinaros s'adhereix a la campanya

Vinaros s'adhereix a la campanya "Stop al Foc" amb una xerrada per a la conscienciació

La regidoria de Medi Ambient s'ha afegit a la campanya de la Generalitat Valenciana "Stop al Foc

 

 La teua actitud pot marcar la diferència" per conscienciar entre la ciutadania la responsabilitat i mostrar que els incendis forestals tenen conseqüències directes sobres les persones els béns i l'entorn natural.

Dintre d'aquesta campanya aquest dijous es farà a una xerrada per a la prevenció dels incendis forestals dirigida als veïns de la urbanització l'Ermita i també a la població en general. La conferència es farà dijous, 12 de juliol, a les 19h als porxos de l'ermita de la Mare de Déu de la Misericòrdia.

El regidor de l'àrea de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha animat a la ciutadania a assistir a aquesta xerrada, recordant que "és molt important ser responsables amb l'entorn natural per evitar que una imprudència puga acabar derivant en un incendi". 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.