Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

L'E-Seven mostra la seua eficiència a Londres

El cotxe ecològic del CIPFP Benicarló ha aconseguit demostrar la seua eficiència energètica a Londres, en la competició internacional de la Shell Eco-marathon Europe 2018

Repte superat! Excel·lent participació de l'Equip Solar-GT del Centre Integrat Públic d'FP Benicarló amb un consum energètic aconseguit de 57,1 km/kwh. Les avaries no han estat un obstacle i després de passar les estrictes revisions tècniques, el Solar- GT ha aconseguit acabar la Shell Eco-Marathon Europe 2018 i posicionar-se en la 11a posició d'entre 21 equips participants de tota europa, en la categoria "Urban Concept" alimentat per bateria elèctrica. Cal destacar que el Solar-GT de Benicarló, ha estat l'únic equip participant de la categoria, dels 9 equips espanyols que s'han presentat a la cita internacional.

L' equip està integrat per l'alumnat del cicle de grau superior d'Energies Renovables del centre i César Luna, professor de Sistemes Energètics i promotor del projecte d'innovació educativa que ha tingut per objecte dissenyar, construir i demostrar l'eficiència energètica d'un vehicle de baix consum.

En el Queen Elizabeth Olimpic Park de Londres del 2 al 8 de juliol es van donar cita 143 equips de 24 països, integrats per més de 3000 estudiants d'FP Superior i Universitats en la competició Shell Eco-marathon Europe.

L'enhorabona a l'equip Solar- GT pel seu esperit de superació, implicació i esforç i molta sort al professor César Luna en la seua nova destinació professional. Seguirem d'aprop els progressos de l'E-Seven, que de ben segur que aconseguirà.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.