Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

Els escolars de Vilafamés recullen plàstics dels voltants de l'escola

L'acció s'ha emmarcat dins de la celebració del Dia Internacional del Medi Ambient

 

Els  alumnes del col·legi Sant Miquel de Vilafamés han celebrat el Dia Internacional del Medi Ambient amb una campanya de recollida de plàstics, llaunes i vidre al voltant de l'escola, i que després han dipositat als contenidors de reciclatge corresponents.

L'acumulació de plàstics és un problema mediambiental i de salut que preocupa als xiquets i xiquetes de Vilafamés, i que l'alumnat ha plasmat en una sèrie d'activitats com el disseny de còmics que parlen de la conveniència de reduir, reutilitzar i reciclar els plàstics. A més a més, els escolars han comunicat, a través de l'aplicació del mòbil, la incidència de brutícia a l'Ajuntament; han demanat al supermercat del poble la utilització de plàstics biodegradables; i han portat a terme una campanya per a promocionar l'ús de les bosses reutilitzables.

"És pel nostre futur", han afirmat els alumnes, que expliquen que "la nostra societat utilitza plàstic pràcticament per a tot i només es recicla una mínima part, la resta acaba escampada pels carrers i bancals del poble".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.