Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

Benicarló impulsa una nova campanya de conscienciació sobre el Medi Ambient

''Cuidar del medi ambient sona bé' és el títol de la nova campanya que ha impulsat l'Ajuntament de Benicarló amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient

 Seguint aquesta pauta i amb l'objectiu de sensibilitzar la població sobre els problemes mediambientals de la ciutat, s'ha recordat la importància del reciclatge i mostrat la necessitat de mantenir neta la ciutat. Com la campanya va dirigida a tot tipus de públic, al llarg del matí s'han dut a terme diferents accions participatives en el Mercat Municipal. Una de les principals iniciatives que han congregat un major nombre de públic ha estat el concert de Borumbaia Percussió, un grup que ha amenitzat la jornada amb música creada a partir d'instruments reciclats. El públic també han pogut gaudir de l'espectacle «Harry, el Mag Urbà», un mag que a través dels seus trucs ha ensenyat la màgia del reciclatge.

A més, també s'han repartit fullets informatius que detallen bones pràctiques que es poden posar en pràctica per a ser més respectuós amb el medi ambient.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.