Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
Joaquin Araujo estarà al Vinalab el dissabte dia 2

Joaquin Araujo estarà al Vinalab el dissabte dia 2

El Vinalab acollirà la ponència de l'escriptor, periodista i naturalista Araujo, que queda integrada en el III Cicle de Conferències sobre Canvi Climàtic, un cicle que es posiciona com el més potent de les nostres comarques gràcies a ponents de primer nivell

L'escriptor, periodista i naturalista Joaquin Araujo, president de Projecte Gran Simi a Espanya, oferirà la conferència "Obre els ulls al teu voltant", dissabte dia 2 de juny, a les 19:30, al Vinalab. Araujo és tertulià en RNE1 al programa No es un día cualquiera, programa conduit per Pepa Fernández. Columnista habitual en els principals diaris d'Espanya, treballa així mateix com a director, realitzador, guionista i presentador de sèries i documentals de televisión. Juntament amb Félix Rodríguez de la Fuente, del qual era amic, va publicar l'Enciclopedia Salvat de la fauna ibèrica i europea.

El 1991 la seua tasca va ser reconeguda amb el Premi GLOBAL 500 de la ONU.4 El 1992, va escriure i va publicar un llibre infantil titulat 'Viva la vida! Fraternitat amb la natura, il·lustrat per Willi Glasauer, i publicat per Cercle de Lectors. Va guanyar el Premi Ones Mediterrànies de Difusió i Sensibilització 20045 i el Premi Fundació BBVA a la Difusió del Coneixement i Sensibilització en Conservació de la Biodiversitat 2006.6 Juntament amb Félix Rodríguez de la Fuente va publicar l'Enciclopèdia Salvat de la fauna ibèrica i europea. Des de febrer del 2007, dirigeix ​​el bloc «Terra» de elmundo.es.7

El 2010, va organitzar a Madrid, juntament amb l'humorista gràfic Forges, una exposició titulada «L'ambient sempre està al mig». 

Les ponències estan organitzades per Ecologistes en Acció, la revista digital La Calamanda, l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vinaròs i Ecologistes del Sénia, amb la col·laboració de Gepec. 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.