Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda

Joventut de Benicarló organitza una jornada al voltant de la moda sostenible

La Regidoria de Joventut ha programat per dijous una jornada sobre la moda sostenible, amb la projecció del documental «The true cost» i la inauguració de l’exposició «Canvia de sabates: caminant cap als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible)», que es podrà visitar al Mucbe fins al 27 de maig

A partir de dijous, el Mucbe acollirà l’exposició «Canvia de sabates: caminant cap als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible)», una mostra de 34 fotografies del premiat fotògraf de Bangladesh GMB Akash. L’exposició mostra les condicions inhumanes que han de suportar els treballadors dels establiments que treballen la materials tèxtils situats en el barri Hazaribagh de Dhaka, la capital de Bangladesh.

El mateix dijous, a les 17.00 hores, al Mucbe es projectarà el documental «The true cost», una peça audiovisual que explora l’impacte humà i mediambiental que té l’industria de la moda al planeta i que mostra el cost real de la moda de baix cost. Després del visionat s’obrirà un debat sobre el model productiu del sector de la moda i les seues conseqüències sobre l’economia, els drets humans i el medi ambient.

Aquestes activitats formen part del projecte «Canvia de moda», finançat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana i es troben dins de «Campanya Roba Neta».

 

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.