Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
La Guàrdia Civil deté una persona pel robatori en un habitatge i dues furts a Alcalá de Xivert

La Guàrdia Civil deté una persona pel robatori en un habitatge i dues furts a Alcalá de Xivert

L'actuació es va iniciar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establerts per combatre els robatoris i furts a la província

 La Guàrdia Civil ha detingut un home, com a suposat autor d'un delicte de robatori en un habitatge i dos delictes de furt a Alcalá de Xivert. L'actuació es va iniciar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establerts per combatre els furts i robatoris en habitatges i establiments públics de la província, quan els agents van tenir coneixement que s'havia produït un robatori en un habitatge d'Alcalà de Xivert on autors desconeguts van sostreure canyes de pescar valorades en uns 2.000 euros i dos furts en un habitatge ia l'interior d'un vehicle. Immediatament els guàrdies civils van iniciar una investigació per aclarir el fet que va donar com a resultat a la localització, identificació i detenció d'un home de 33 anys d'edat, com a suposat autor d'un delicte de robatori amb força i dos delictes de furt. S'han recuperat la majoria dels efectes sostrets els quals han estat retornats als seus propietaris.

Les diligències instruïdes van ser remeses al Jutjat d'Instrucció número 5 de Vinaròs. L'actuació ha estat realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Alcalà de Xivert.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.