Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Benicarló encara la recta final del curs esportiu amb una agenda carregada d'activitats

La Regidoria d'Esports organitza activitats lúdiques adreçades als més menuts relacionades amb la natació, la vela i el bàsquet. Paral·lelament, s'estan disputant les competicions de final de curs de la campanya d'Esport Escolar

El Regidor d’Esports, Carlos Flos, juntament amb el president del Club de Vela, Axel Kersting, i la representant del Club Natació Benicarló, Lucía Vicente, ha informat del desenvolupament de la campanya d’Esport Escolar i ha presentat les activitats esportives de caire lúdic que s’estant preparant per a les properes setmanes. Flos ha afirmat que «l’objectiu de l’esport escolar és que fora de l’horari lectiu es continue amb la part formativa, educativa i inclusiva dels xiquets». «L’esport és salut, passar-s’ho bé, agafar hàbits saludables i, sobretot, jugar», ha remarcat el regidor d’Esports.

Així, el passat cap de setmana es va disputar a Benicarló la primera jornada de la fase provincial de futbol sala en categories aleví i infantil, que finalitzarà aquest cap de setmana amb la segona i última jornada. A banda, fruit de la col·laboració entre la Regidoria d’Esports i els clubs locals, s’han organitzat activitats esportives per a les properes setmanes, amb l’objectiu d’iniciar els xiquets i xiquetes als diferents esports, de fomentar valors a través de l’esport i de conciliar la vida familiar i laboral.

En aquest sentit, des del 3 d’abril al 22 de juny s’han organitzat les jornades de Vela a l’Escola, un programa que s’ofereix als departaments d'Educació Física dels centres escolars i que té com a objectiu la iniciació a les activitats nàutiques de tots els escolars de primaria i secundaria. Aquestes jornades es repetiran del 3 de setembre fins al 15 de desembre.

Respecte de les jornades de natació escolar, estan programades per al 22 d’abril (dirigit a escolars d’entre 6 i 7 anys) i per al 13 de maig (dirigides a escolars d’entre 8 i 9 anys). Les activitats consisteixen en jocs d'iniciació a la natació, en la qual participen alumnes dels centres escolars de Benicarló i de la comarca que estiguen inscrits als cursos de piscina, els inscrit en les categories més menudes del Club Natació Benicarló i els inscrits a les activitats del programa Esport Escolar de natació.

A més, encara que no hi ha data confirmada, el mes de juny tindrà lloc un torneig de bàsquet 3x3. Per finalitzar el curs esportiu escolar, l’acte de cloenda de l’Esport Escolar tindrà lloc el 2 de juny.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.