Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
El Vinalab acollirà aquest divendres la 1a Jornada de Portes Obertes

El Vinalab acollirà aquest divendres la 1a Jornada de Portes Obertes

El divendres 20 d’abril el Vinalab obrirà les portes a tots els veïns perquè puguen conèixer els serveis que s’ofereixen per al foment de l’emprenedoria i la innovació

 

El centre està ubicat al carrer Galícia i va néixer amb la voluntat d’ajudar als emprenedors a posar en marxa les seves idees de negoci, així també com ser un espai d’informació i assessorament per a les empreses.

Amb el nom ‘’Que fem al Vinalab’’, la jornada començarà a les 9:30h amb la recepció dels assistents i l’entrega del programa que es farà al llarg de la jornada. A continuació es donarà inici a les xerrades a l’auditori per explicar les activitats que es desenvolupen en el centre com la innovació social, assessorament a les empreses, ajuda als nous emprenedors o serveis de Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC).

Com a activitat destacada es farà especial menció a Gámesis, amb la projecció d’un vídeo per mostrar als assistents la repercussió que cada any aconsegueixen aquestes jornades dedicades al món dels videojocs. Cal destacar que en la passada edició van participar varis centenars de persones que es van desplaçar fins a Vinaròs per escoltar les opinions dels experts i conèixer les sortides que pot ofereix l’entreteniment virtual.
Una altra de les activitats destacades serà la xerrada que oferiran els emprenedors que hi ha incubats al centre, on explicaran les seves experiències i els avantatges que els ha suposat posar en marxa la seva idea empresarial sota el paraigües del Vinalab. La ponència finalitzarà amb una visita a les instal·lacions per mostrar als assistents com són els espais d’emprenedoria.

El regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vinaròs, Hugo Romero, ha animat a tota la ciutadania a apropar-se aquest divendres fins al Vinalab per conèixer millor les instal·lacions i sobretot els serveis que s’ofereixen per a l’emprenedoria i assessorament de les empreses.
La 1a Jornada de Portes Obertes del Vinalab serà aquest divendres a partir de les 9:30h, recordem que l’edifici està ubicat al carrer Galícia 12 i l’entrada serà lliure. Per més informació sobre les activitats que es desenvolupen al centre poden trucar al telèfon 964 40 21 18 o enviar un correu a l’adreça electrònica info@vinalab.eu.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.