Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

La Volta a peu per la Igualtat supera el miliar de participants

La prova inclusiva, familiar i esportiva conté un caire reivindicatiu i ha culminat amb una classe magistral de cubbà

 

La Volta a peu per la Igualtat va gaudir d’un diumenge amb temperatures prou elevades que van acompanyar tot el trajecte dels participants. En els últims temps, la proposta ha canviat el seu nom, ja que abans es denominava Volta a peu de la Dona. La caminada és inclusiva i assoleix any rere any gran assistència, fins convertir l’esdeveniment en una cita familiar esportiva que reivindica la igualtat. Aquest any sha superat el miler de participants.

Es tracta de l’ acte més multitudinari de tots els emmarcats al voltant del Dia Internacional de la Dona ha tingut el recorregut en un circuit marcat que ha transcorregut al llarg de cinc quilòmetres,  des de la plaça de la Constitució per a enfilar després l'avinguda de Iecla, Crist de la Mar i la façana marítima de la ciutat fins a arribar a la rotonda de l'avinguda del Papa Luna. Des d'ací, els participants s’han dirigit a la Partida Solaes, passeig de Manuel Azaña i la zona portuària. La rambla de Cervera, l'avinguda de Catalunya i el carrer de Pius XII han configurat l'últim tram del circuit, que ha finalitzat novament a la plaça de la Constitució amb una divertida classe magistral de cubbà.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.