Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

El Vinalab acull el 2n Cicle de Xerrades Agràries d'Agromoció

La internacionalització dels productes, formació agroalimentària, la situació de les noves varietat protegides de cítrics o els usos de les plantes medicinals, són alguns dels temes que han abordat els experts durant les dues jornades

 

Al Centre del Coneixement Vinalab de Vinaròs s'ha celebrat aquest dijous i divendres el 2n Cicle de Xerrades Agràries Agromoció. Recordem que es tracta d'una iniciativa creada per la regidora d'Agricultura i el Consell Agrari Local, per tal de donar un nou impuls al secto

La jornada de dijous va estar adreçada per al públic en general amb una conferència sobre les plantes medicinals i els seus usos, així també com una xerrada dedicada als vins de Castelló i les seves característics, on fins i tot, els assistents van fer una petita degustació.

Durant el dia d'avui han seguit les ponències, adreçades en aquest cas, per un públic més especialitzat, amb temes com la internacionalització dels productes agraris, la innovació en el material vegetal o la situació de les noves varietats protegides de cítrics.

El regidor d'Agricultura de l'Ajuntament de Vinaròs, Jordi Moliner, ha insistit que amb el cicle de xerrades d'Agromoció es vol crear un espai per al debat i la informació, amb l'objectiu de fer del municipi un referent a la comarca dintre del sector agrari.

Al llarg de les dues jornades han sigut desenes les persones que s'han apropat fins al Vinalab per escoltar els conferenciants, on també han tingut l'oportunitat de poder intervenir en les taules de debat aportant les seus visions personals i sobretot resolent dubtes.

Amb el 2n cicle de xerrades es tanca Agromoció 2018 que de nou ha tornat a ser un èxit de participació, amb l'assistència de més d'un miler de persones a la fira que es va fer el passat cap de setmana al passeig Fora Forat i unes ponències que el regidor Moliner ha valorat de molt positives.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.