Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Morella escometrà diverses actuacions de millora urbana

Morella escometrà diverses actuacions de millora urbana


Entre altres, la  rehabilitació de la Casa de la Mestra d’Herbeset i la millora de les voreres del carrer Marquesa Fuente el Sol
 
Es tracta de tres actuacions diferents amb un pressupost total de 36.000 euros
 
L’ajuntament ha ofertat els projectes a les empreses locals

 
L’ajuntament de Morella ha informat de tres projectes d’obres a les empreses del municipi per a optar a executar-les en les properes setmanes, durant el mes d’abril. Així, es tracta de la millora de la Casa de la Mestra d’Herbeset, les voreres del carrer Marquesa Fuente el Sol i dues millores d’esvorancs a la Glorieta de les Corts Valencianes i a la zona del col·legi de primària. El pressupost total de les tres actuacions ascendeix a 36.000 euros.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “hem informat totes les empreses de construcció locals perquè opten a realitzar aquestes obres que tindran lloc a Morella i Hebeset”. L’edil ha comentat que “és important que les empreses d’ací coneguen els projectes municipals i puguen optar a realitzar-los de manera que es fomente el treball a la ciutat”. Finalment, Amadeu ha explicat que “les voreres del carrer Marquesa Fuente el Sol ofereixen problemes de relliscades quan estan banyades, per la qual cosa, pretenem solucionar-ho amb aquest projecte”.

El projecte de la Casa de la Mestra d’Herbeset és una rehabilitació important de la teulada, ja que s’ha vist afectada per diversos temporals que han provocat el seu deteriorament. Pel que fa a l’actuació a la Glorieta de les Corts Valencianes i a la zona del col·legi Mare de Déu de Vallivana pretén reparar el paviment. Així, en aquestes zones han aparegut dos esvorancs que necessiten arreglar-se i condicionar la zona per a circular amb normalitat.
 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.