Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
La Regata de la Carxofa enceta la temporada de vela a Benicarló

La Regata de la Carxofa enceta la temporada de vela a Benicarló

La tradicional Regata de la Carxofa que tindrà lloc aquest cap de setmana donarà pas a una intensa programació durant els propers mesos per promoure l'esport de la vela. L'Escola Municipal de Vela iniciarà l'activitat de cursos aquesta Setmana Santa

Aquest cap de setmana es donarà el tret de sortida a la temporada de vela a Benicarló amb la XVI Regata de la Carxofa, una cita ja tradicional tant per als amants de la vela com de la gastronomia. La regata, que servirà per promocional la vela entre tots els visitants que es desplacen a Benicarló amb motiu de les Falles, serà la primera de tot un seguit de competicions que s'allargaran fins al mes d'agost.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha aprofitat la presentació de la programació de l'Escola Municipal de Vela per agrair la col·laboració a les empreses que patrocinen les activitats nàutiques i per promocionar l'esport de la vela. «És important que la gent sàpiga que en aquesta zona on tenim el privilegi de viure, els esports nàutics es poden practicar tot l'any», ha dit el regidor, que ha qualificat el calendari d'enguany de «molt ambiciós».

Flos també ha anunciat la realització de dos jornades de portes obertes de l'Escola Municipal de Vela. La primera, prevista per al divendres 30 de març, aprofitant el flux de turistes que visiten Benicarló durant la Setmana Santa, i la segona, per a l'1 de maig, coincidint amb la celebració del Dia de la Mar que commemoren totes les escoles de vela de la Comunitat Valenciana. Per a participar en aquestes jornades, serà necessària inscripció prèvia a l'Escola Municipal de Vela telefonant al 630 50 85 35.

Per als mesos d'abril i maig, l'Escola Municipal de Vela també participarà en les Jornades d'Esport Escolar i més avant, durant els mesos de maig i juny, tindran lloc, un any més, les jornades de Vela a l'Escola.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.