Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Peníscola proposarà per al Pla Castelló 135 de Diputació millores en infraestructures esportives

Peníscola proposarà per al Pla Castelló 135 de Diputació millores en infraestructures esportives

El ple municipal d'aquesta setmana debatrà la inclusió de part del finançament de l'ampliació del pavelló poliesportiu i gimnàs municipal


Aquest proper dijous, en sessió plenària ordinària, els edils de l'Ajuntament de Peníscola debatran la proposta d'inclusió en el Pla Castelló 135 de la Diputació Provincial, les obres d'ampliació i millora del pavelló poliesportiu municipal i la millora i ampliació del gimnàs.

La proposta de l'equip de govern de reforma del poliesportiu municipal té la finalitat de millorar i adaptar el pavelló municipal, incloent en les reforma els requisits exigits per la Lliga Nacional de Futbol Sala, requisits que de no complir impedirien la continuïtat del Peníscola RehabMedic a la divisió d'Honor, jugant al pavelló existent.

"Des del primer moment ha estat un compromís per a l'alcalde de Peníscola la seva implicació amb el projecte de futbol sala del nostre equip local, el benjamí de la Divisió d'Honor. El nostre pavelló emmalalteix de determinats serveis que avui es consideren imprescindibles per poder competir a primera divisió i amb aquesta obra inclouríem la millora d'un espai que cada vegada està més concorregut i compta amb més usuaris, com és el gimnàs públic "explica el regidor d'Urbanisme i portaveu del govern, Romualdo Forner.

El Pla Castelló 135 de Diputació considera la possibilitat d'incloure millores en instal·lacions esportives finançades parcialment per la institució provincial i la local; en la convocatòria d'aquest any l'Ajuntament "pretén participar mitjançant el citat projecte de reforma i ampliació del poliesportiu municipal, en el qual la Diputació provincial podria aportar la quantitat de 115.900 €".
Les obres contemplen l'habilitació de noves sales, així com l'adequació de la pròpia instal·lació perquè compleixi tots els requisits legals que requereix l'activitat, a més s'inclou la millora de la zona de gimnàs que avui ocupa els baixos de les grades del poliesportiu i que comptarà amb una notable millora amb l'ampliació del pavelló.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.