Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Navarrete:

Navarrete: "El Govern segueix sense prendre mesures per reduir la perillositat de la N-238"

El senador de Compromís per Castelló, Jordi Navarrete, ha denunciat que el Govern manté en l'oblit un vial que és molt utilitzat a la comarca com és la N-238.

 

"Aquesta carretera, de tan sols 13 quilòmetres", explica el senador "serveix d'accés a l'AP-7, dóna accés a localitats com Alcanar i Ulldecona i comunica zones industrials com el Castor i diferents polígons de la zona però es troba en un estat de manca de manteniment preocupant, a més de ser molt perillosa per l'absència de vorals"

 

El senador ha registrat diverses preguntes a petició de treballadors i usuaris de la zona que han transmès la seua preocupació a la coalició ja que "el ferm es troba en molt mal estat i el vial, tot i ser una carretera de titularitat estatal, no presenta vorals, el que augmenta la perillositat dels que circulen per ella".

Les preguntes busquen saber les actuacions que té previst realitzar el Govern de cara a tornar la seguretat a aquesta carretera o dotar-la de millors condicions per a la conducció, la quantitat de trànsit estima el Ministeri de Foment que circula per aquest vial diàriament, així com el nombre d'accidents (lleus, greus o mortals) que s'han produït al vial en els últims 5 anys.

Navarrete ha manifestat que "la justícia en les inversions, la mobilitat segura dels usuaris i la competitivitat empresarial és un aspecte que ens preocupa. Recentment demanàvem enllaçar els dos trams no connectats de l'A-7, vergonyosament frenats a l'aeroport de Castelló i els projectes va deixar caducar l'actual Govern. També hem denunciat l'accidentalitat de la N-340 amb el trànsit pesat que aboca la CV-13, reclamat el rescat de l'AP-7 i posat sobre la taula el problema de la inexistència dels trens de rodalies fins a la comarca al Senat, amb mocions que el PP ha votat en contra de forma sistemàtica i en solitari. El Govern de Rajoy d'una vegada ha de ser just amb aquest territori i invertir en infraestructures i comunicacions", ha conclòs.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.