Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Tot preparat per al Valltorta Trail

El diumenge 29 d'abril se celebra a Tírig el III Valltorta Trail que en l'edició del passat any va reunir a al voltant de 200 participants

 

La carrera compta amb dos circuits diferenciats per longitud i dificultat: un 20k i un 13k. Tots dos recorreguts porten als participants per zones de gran bellesa i alt valor cultural com la Cova de la Saltadora, la Cova dels Cavalls o el Museu de la Valltorta.

Així mateix, al llarg dels circuits s'habilitaran diferents punts de avituallament i ajuda als corredors. Un grup de voluntaris del municipi s'encarregarà que tot estiga llest i preparat en cas de ser necessari.

Tots aquells que vulguen participar poden ja formalitzar la seua inscripció i aconseguir més informació sobre preus, edats i autoritzacions necessàries en la web www.valltortatrail.org.

Cap de setmana en família

La Valltorta Trail coincideix enguany amb la celebració de la Mostra Prehistòrica del municipi. En ella, grans i menuts podran gaudir de diferents activitats culturals, lúdiques i educatives entre les quals destaquen les visites guiades, les representacions teatrals, la música i un mercat artesanal.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.