Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Èxit de les XV Jornades de la Trufa de Morella

Èxit de les XV Jornades de la Trufa de Morella

La participació ha estat elevada en totes les activitats que s’han oferit durant aquestes jornades

Alguns restaurants continuen oferint menús especials del diamant negre dels Ports al mes de març

Les XV Jornades de la Trufa de Morella han finalitzat amb molta participació en les diferents activitats gastronòmiques. D’aquesta manera, els establiments participants han vist plens els seus locals per a degustar els menús especials elaborats amb el diamant negre dels Ports durant els més de dos mesos que han tingut lloc aquestes jornades. Així, morellans, morellanes i visitants han pogut gaudir de la gastronomia característica d’aquesta zona.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “les XV Jornades de la Trufa han finalitzat deixant molt bon sabor de boca a la localitat, ja que les degustacions, showcooking i tasts de vins han tingut una elevada participació de morellanes, morellans i visitants”. L’edil ha comentat que “els menús especials elaborats amb trufa han sigut un èxit, de manera que alguns establiments continuen oferint-los durant el mes de març”. Jorge ha comentat que “a pesar de l’escassesa de trufa i el seu preu elevat preu s’han oferit molt i variats menús durant els més de dos mesos de jornades de la trufa”. Finalment, ha agraït “a tots els restaurants i empresaris que han participat de les Jornades de la Trufa la seua col·laboració i implicació perquè foren un èxit”.

Les XV Jornades de la Trufa de Morella han sigut un atractiu turístic de la ciutat més durant el seu transcurs. Així, alguns dels restaurants participants en aquestes jornades, com són La Fonda Moreno, el Marqués de Cruïlles, L’Escudella, La Taverna del Forn, el Mesón del Pastor i Daluan, segueixen amb els menús especials amb el diamant negre dels Ports durant el mes de març.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.