Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
El regidor de Medi Ambient visita l'Ermita per coordinar els treballs del taller d'ocupació

El regidor de Medi Ambient visita l'Ermita per coordinar els treballs del taller d'ocupació

En total, 10 alumnes treballaran en el nostre terme municipal durant 10 dies, realitzant treballs de poda i neteja

El regidor de Medi Ambient i Agricultura, Jordi Moliner, acompanyat per l'agent de la Unitat Rural de la Policia Local, han visitat el paratge natural municipal de la Serra de l'Ermita per coordinar els treballs de neteja i poda que s'estan duent a terme en aquest indret.

Aquests estan sent realitzats per deu alumnes del taller d'ocupació de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, el qual és possible gràcies al personal directiu i als docents que formen part d'aquest projecte. En total, es preveu que l'equip estigue treballant en el terme municipal vinarossenc durant 10 dies. Posteriorment es traslladaran a una altra localitat.

"Estem satisfets amb aquesta tasca que estan realitzant i que contribueix amb el manteniment d'aquest paratge, tan important per a nosaltres. Des de la Regidoria de Medi Ambient i Agricultura els estem molt agraïts ", ha destacat Moliner.

 

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.