Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
La Guàrdia Civil investiga a dos persones per sostreure garrofes a la localitat de la Jana

La Guàrdia Civil investiga a dos persones per sostreure garrofes a la localitat de la Jana

 L'actuació ha estat realitzada per efectius de l'Equip contra robatoris al camp (ROCA) de Vinaròs

 

La Guàrdia Civil ha investigat a dues persones, com a suposades autores d'un delicte de furt de garrofes. L'actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar quan efectius de l'Equip contra robatoris al camp (Roca) de Vinaròs, dedicat a combatre i prevenir els robatoris i furts al camp i explotacions ramaderes, van tenir coneixement d'una possible sostracció d'uns 400 quilos de garrofes al terme municipal de la Jana.

 Per aquest motiu els agents van iniciar una investigació per aclarir el fet, donant com a resultat la identificació, localització i detenció de dos homes de 32 i 35 anys d'edat, com a suposats autors d'un delicte de Furt. Així mateix als mateixos els consten nombrosos antecedents per delictes de similars característiques. Les garrofes sostretes han estat recuperades i lliurades al seu propietari. Les diligències instruïdes en les dues actuacions han estat lliurades en els deganats dels jutjats de Vinaròs. L'actuació de la Guàrdia Civil ha estat realitzada per efectius de l'Equip Roca de Vinaròs.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.