Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre atorga ajudes a les empreses que contracten aturats

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre atorga ajudes a les empreses que contracten aturats

Empreses de la localitat ja poden sol·licitar aquests nous ajuts que fomenten la jornada completa i els contractes llargs

Ja han entrat en vigor les noves ajudes posades en marxa des de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre destinades a fomentar la contractació de persones aturades. Les beneficiàries són les empreses, entitats amb personalitat jurídica o autònoms que contracten treballadors en situació d'atur. Els ajuts consisteixen en una subvenció de 500 euros per cada treballador aturat contractat per un període d’almenys 6 mesos, a jornada completa, 1.200 euros en el cas que el contracte siga 12 mesos amb jornada completa i 2.000 euros en cas de contracte indefinit i jornada completa. A més, aquestes subvencions s'incrementaran en un 10% quan les persones contractades siguen víctimes de violència de gènere, majors de 45 anys, aturats de llarga durada o desocupats amb discapacitat.

Les sol·licituds per acollir-se a aquests ajuts es poden presentar al registre de l'Ajuntament i les Oficines Municipals. Les bases apareixen publicades en el BOP de l'1 de febrer i en el Tauler d'Anuncis de la seu electrònica municipal.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.