Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

El Carnaval de Peníscola burla el mal temps i celebra la seua edició més multitudinària

Durant tot el cap de setmana Peníscola ha celebrat l'arribada del Carnestoltes, la festa més desenfadada de tot l'any

 Balls de disfresses, desfilades de comparses i el tradicional enterrament de la sardina han protagonitzat una agenda plena de color i música. Tot i l'amenaça de pluja i mal temps, la meteorologia ha respectat la programació prevista i Peníscola ha finalitzat les activitats al complet, amb un total de 800 comparsers participant de les desfilades durant el cap de setmana. La regidora de Festes, Raquel París, ha destacat la col·laboració de tots els participants i agraït el treball de Policia Local, brigada i als membres de la Comissió de Festes, que han fet possible el desenvolupament de les activitats "

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.