Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
La Guàrdia Civil deté a Càlig a una persona que es trobava buscada per la Interpol

La Guàrdia Civil deté a Càlig a una persona que es trobava buscada per la Interpol

La Guàrdia Civil ha detingut un home de nacionalitat Moldava, que es trobava amb una ordre de detenció i extradició de Moldàvia que prové d'Interpol, per un suposat delicte de Frau contra l'Administració Pública

L'actuació es va iniciar quan agents de la Caserna de la Guàrdia Civil de Benicarló van tenir coneixement que un ciutadà d'origen Moldau li figurava una ordre de recerca, detenció i extradició dictada per l'Oficina Central d'Interpol, desconeixent el seu parador. Per aquest motiu els guàrdies civils van iniciar una investigació, esbrinant que el mateix es trobava a la població de Càlig, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció, tractant-se d'un home de 63 anys d'edat. El mateix es trobava immers en una investigació de gas liquat confiscat a Moldàvia des de l'any 2004 i per l'apropiació de 15.000 euros, sent el mateix el director d'una societat dedicat al ram del gas.

El detingut a unió a les diligències va ser posat lliurat als jutjats de Vinaròs a disposició del Jutjat Central d'Instrucció número 4 de Madrid. L'actuació ha siso realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Bernicarló.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.