Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Diferents entitats organitzen un sopar solidari amb els presos polítics

Josep Barberà: “Com a valencians, independentistes i demòcrates no podem quedar-nos equidistants front aquesta agressió”

 

El president d'Esquerra Republicana del País Valencià, Josep Barberà, junt amb una bona representació de la direcció del Partit han acudit al sopar solidari amb els presos polítics catalans que ha organitzat la Plataforma pel Dret a Decidir a la Societat Coral El Micalet de València i que ha ajuntat més de 150 persones en la seu d'aquesta institució cultural.

Barberà s'ha adreçat als assistents per recordar les paraules del Ministre Margallo quan va afirmar "il·legalitzarem partits, posarem gent a la presó i no passarà res" per palesar la importància d'actes com el celebrat al Micalet per denunciar que l'estat espanyol posa en la presó bones persones com els Jordis, el Joaquim Forn o l'Oriol Junqueras. Persones que no han comès cap delicte i que han lluitat per defensar la voluntat del poble català manifestada a les urnes.

Després d'afirmar que com a valencians, com a independentistes i com a demòcrates no podem quedar-nos equidistants enfront d'aquesta agressió ha manifestat no puc evitar denunciar el silenci de les institucions valencianes. Unes institucions que ben bé, podrien passar per situacions similars a les catalanes.

Barberà ha recordat el dia que va acudir a l'Executiva Nacional d'Esquerra Republicana i hi havia la cadira buida del president Oriol Junqueras. No puc expressar-vos el que vaig sentir, el que sento cada dia, però si açò no acaba bé és que no ha acabat.

Al sopar solidari pels presos polítics catalans han acudit, junt amb Barberà, membre del Consell Polític d'Esquerra Valenciana i de la Coordinadora Nacional ERPV-EV Robert Mora, el secretari d'Organització Francesc Sanxis, el secretari d'Administració Domenec García, la secretaria de Política Territorial Raquel Gómez, el president de València ciutat Paco Galiano i la presidenta de l'executiva del Camp de Morvedre Elo Chamarro.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.